Veelgestelde vragen

Kan ik mijn schilderij of product makkelijk retourneren?

Ja dit kan zeker! U kunt het schilderij 2 weken bij u thuis aan de muur hangen. Is het toch niet helemaal wat u voor ogen had? Dan kunt u tot 2 weken na de aankoopsdatum retourneren. Hetzelfde geldt voor onze andere producten. Volg de instructies op onze pagina: Retourbeleid & restitutie

Zijn de producten handgeschilderd & uniek en komen ze ook echt uit Zuid-Amerika, Midden-Amerika of Afrika?

Ja onze producten en schilderijen zijn handgeschilderd & uniek én komen ook echt uit Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Afrika. Wij hebben onze producten en schilderijen zelf uitgekozen op smaak, nadat we tijdens ons werk of één van onze reizen de schildersateliers ter plekke hebben bezocht. Wij hebben met eigen ogen gezien hoe de schilders de schilderijen maken, welke verfsoorten ze gebruiken en waar ze hun inspiratie vandaan halen. Geen machinewerk of lopende band werk vanuit bijvoorbeeld China dus, maar daadwerkelijk handgeschilderd & uniek! Lees meer over onze onderneming, ideeën en producten op de pagina’s: Ons verhaal en Het product.

Hoe is het gesteld met mijn privacy op Bressies.com?

Wij gaan erg netjes met uw persoonlijke gegevens om en zullen uw data nooit doorspelen aan derden voor het genereren van inkomsten uit advertenties, of voor andere commerciële doeleinden. Wij gebruiken uw data enkel voor het optimaliseren van het aankoopproces en uw eigen gebruikservaring op Bressies.com. Daarom is onze website ook volledig advertentievrij. Fijn he? Leest u alstublieft meer over hoe wij met uw gegevens omgaan en wat onze algemene voorwaarden zijn op onze pagina’s: Privacybeleid en Algemene voorwaarden.

Mag ik ook wensen indienen voor bepaalde thema's & kleuren voor op schilderijen en producten?

Ja dit is mogelijk! Wij hebben wekelijks contact met onze schilders uit landen in Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Afrika. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde stijl die aansluit bij het werk van één van onze schilders? En heeft u zelf een bepaald thema of bepaald kleurenpalet voor ogen? U kunt een idee, foto of schets naar ons opsturen via [email protected]. Wij zullen vervolgens in samenwerking met u contact opnemen met een geschikte schilder uit ons netwerk om de mogelijkheden en de prijs verder te bespreken!

Wat weten jullie over de schilders en hun economische omstandigheden?

Wij zien het een beetje als onze plicht om ook de schilders van de werken die wij verkopen op Bressies.com zo goed mogelijk te ondersteunen. U moet genieten van de mooie schilderijen en producten die wij leveren, wij moeten voordeel halen uit ons werk, maar zeker de schilders moeten er de locale economie mee kunnen ondersteunen en hun gezinnen mee kunnen onderhouden. Wij proberen steeds meer te weten te komen over onze schilders binnen ons netwerk en proberen hier ook transparant in te zijn en weer verder te communiceren naar u. Wist u dat u bij elk product in onze webwinkel onder het tabje ‘Info over de schilder’ meer te weten kan komen over de schilder van het getoonde product? Lees ook meer over onze onderneming, ideeën en producten op de pagina’s: Ons verhaal en Het product.

Hoe worden de schilderijen & producten verstuurd en zijn ze eigenlijk wel makkelijk te monteren?

Wij geven alles wat u wilt weten over een bepaald product of schilderij, zoals eigenschappen en verzendinformatie, overzichtelijk weer op de specifieke productpagina’s in onze webwinkel. Onder het tabje ‘Extra informatie’ leest u onder andere meer over de volgende producteigenschappen: afmetingen, kleur, werelddeel, land van afkomst, verfsoort, doek wel of niet opgespannen (al onze doeken zijn opgespannen door ons zelf) lijst (baklijst bijna altijd standaard meegeleverd), ophangsysteem (ja, en al gemonteerd, dus u kunt het werk gelijk aan uw muur hangen!) en niet te vergeten de verzendkosten. Die zijn bij ons gewoon gratis! Heeft u toch nog vragen over de producten? Kom dan met ons in gesprek via WhatsApp, of stuur een email naar [email protected].

Staan jullie open voor mogelijke samenwerking op het gebied van inkoop of (door)verkoop?

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen als u ons kunt verbinden aan nieuwe leveranciers van handgeschilderde & unieke schilderijen en producten. Wij staan altijd open voor het bekijken van zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen. Kunt u ons helpen met het vergroten van onze afzetmarkt? Dat kunnen wij natuurlijk ook bespreken. Onze contactinformatie staat op onze website. Bel ons gerust via WhatsApp of stuur een email naar [email protected].

Doen jullie ook aan kortingsacties of bijvoorbeeld prijsreducties bij bulkinkoop?

U zult in onze webwinkel niet regelmatig een aanbieding voorbij zien komen, behalve dan als er een lichte beschadiging aan baklijst of doek zichtbaar is. Wij rekenen een eerlijke prijs voor onze producten en schilderijen. Vergeleken met wat er momenteel te koop is op de Nederlandse (online) markt, zijn onze handgeschilderde producten en schilderijen scherp geprijst. U vind niet snel een bedrijf dat in onze prijsklasse de werken importeert uit het buitenland, de doeken opspant op spieramen, het schilderij al in een baklijst levert, een ophangsysteem heeft gemonteerd en de werken gratis verzend naar het door u gewenste adres!  Wel vinden wij het leuk als we u op de hoogte kunnen blijven houden van onze nieuwste producten en laatse reisverslagen, dus wij geven u 5% korting als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief. U kunt uw e-mailadres opgeven beneden in de footer van de website! Ook vinden wij het erg leuk als u foto’s instuurt van hoe het gekochte product thuis bij u aan de muur hangt. Voor deze inzendingen belonen wij u graag. Instructies zijn meegeleverd bij uw bestelling. Prijsreducties in geval van bulkinkoop is door het unieke karakter van onze producten en schilderijen niet mogelijk.

Hoe kunnen wij op de hoogte blijven van de laatste schilderijen & producten, reisverslagen en ontwikkelingen?

Uitstekende vraag! Wij houden u graag op de hoogte van de laatste schilderijen & producten die wij tijdens ons werk of tijdens één van onze reizen hebben ontdekt en toe hebben gevoegd aan de collectie in onze webwinkel. Informatie over nieuwe producten, nieuwe schilderijen, schilders en alles wat maar te maken heeft met cultuur, creaties en inspirerende reizen kunt u terugvinden op onze speciale blogpagina: Reis & Cultuur Blog. Verder kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief om zo ook per email op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. U kunt uw e-mail opgeven in de footer van de website en zo tegelijkertijd 5% korting krijgen op uw volgende aankoop in onze webwinkel! Wist u ook dat wij levendige social media kanalen hebben die leuk zijn om te volgen? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze Instagram pagina bressiescom.

Instagram did niet return a 200.