Retourbeleid & restitutie

Zit u er over na te denken uw aankoop te retourneren? Dat vinden wij jammer om te horen, maar dit is uiteraard wel mogelijk! Tot 2 weken na uw aankoop kunt u zich hieronder per contactformulier eenvoudig aanmelden voor het retourneerproces. Het invullen van uw voornaam, achternaam, emailadres en ordernummer zijn verplichte velden. U vindt het ordernummer terug in de orderbevestiging die wij u per email hebben toegezonden.

Instructies & voorwaarden:

Het aankoopbedrag wordt binnen 1 werkweek teruggestort op dezelfde rekening waarmee de oorspronkelijke bestelling en betaling is gedaan, zodra de artikelen in originele en onbeschadigde staat bij ons aangekomen zijn. De retourneerkosten zijn voor eigen rekening, de gemiddelde verzendkosten bij een lokaal PostNL punt zijn €6.95 per pakket. Adresseer het pakket naar ons winkeladres. U krijgt het winkeladres per email opgestuurd nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld (vergeet voor de zekerheid niet uw spam inbox te controleren).

De producten mogen ook bij ons afgeleverd worden in Utrecht. Dit kunt u aangeven op het formulier, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. In dat geval is er ook een mogelijkheid tot ruilen van een product of schilderij dat bijvoorbeeld beter bij uw smaak past.

Graag horen wij ook de reden voor de gewenste retournering. Misschien kunnen wij u de volgende keer wel blij maken met het juiste product of unieke schilderij!