Ontwerpen en schilderen

Hieronder kunt u lezen hoe wij van doek tot schilderij toewerken naar een mooi product voor bij u aan de muur. Nog steeds nieuwsgierig? U kunt ons ook gerust meer vragen stellen per email of WhatsApp. Wij behandelen ook veel voorkomende vragen op de Veelgestelde vragen pagina.

Ontwerpen en uitzetten van contouren

Onze schilders bedenken zelf wat ze gaan schilderen. De meeste schilders zetten eerst de grote lijnen uit met een pen of potlood. Sommigen beginnen echter direct met verf en schilderen alles uit hun hoofd.

Basislagen aanbrengen

De schilders brengen daarna de achtergrondkleuren aan en daaroverheen in grote lijnen de vormen van wat zij willen gaan schilderen. Ze bepalen hiermee de basiskleuren van het schilderij.

Laten drogen in de zon

Elke laag wordt te drogen gelegd in de zon. Het is erg warm in de landen waar onze schilders wonen. Dit heeft als voordeel dat de verf al binnen een half uur droog is. Hierna worden steeds de volgende lagen verf aangebracht.

Steeds meer details aanbrengen

Bij elke laag brengen de schilders meer details aan. Een schilderij van 50x70 CM kost al snel een week werk! Er gaat zeer veel tijd in zitten om alle details precies aan te brengen.

Het eindresultaat! 

In de laatste fase worden de puntjes op de i gezet. De laatste details worden toegevoegd. Het eindresultaat is prachtig, vol kleur, liefde en detail! 

Navigeer naar: