Wij hebben samen al veel van de wereld gezien. Een paar keer per jaar maken wij samen een mooie verre reis. Daphne werkt als parttime stewardess en ziet zo ook tijdens haar werk veel verschillende landen.

In het buitenland kunnen we het niet laten om altijd iets moois mee te nemen voor thuis. Wij hebben een passie voor kleurrijke schilderijen en unieke accessoires. Dit geeft namelijk veel sfeer in huis en als je ernaar kijkt voelt het soms net alsof je even in een (zonnig) buitenland bent. Kleine mooie dingen, die een kamer kleur geven. Ook van onze laatste reis naar Kenia kwamen we niet met lege handen thuis. Vijf schilderijen maken nu ons huis nog wat gezelliger.

Van vrienden en familie komen regelmatig verzoeken of we de volgende keer ook voor hen wat schilderijen mee kunnen nemen. Toevallig hadden we wat contacten opgedaan in verschillende landen en zo ontstond het idee om mooie schilderijen naar Nederland te brengen. Dit is niet alleen uniek voor onze klanten in Nederland, maar we helpen daarmee ook lokale gemeenschappen. We kopen tegen een eerlijke prijs en zorgen dat de lokale schilders net zo blij van de verkoop worden als u van de aankoop.

Navigeer naar: