Het product

In verschillende landen zijn we op zoek gegaan naar unieke, kleurrijke en handgeschilderde schilderijen. Schilderijen die positieve energie uitstralen. De schilderijen passen overal in huis en zijn ook bijzonder geschikt voor babykamers of kinderkamers. Het zijn vrolijke eye catchers, die deze kamers afmaken.

Wij streven naar een hoge kwaliteit, zowel wat betreft het ontwerp als de verf. Dit maakt dat schilderijen lang mooi blijven en hun uitstraling behouden. We garanderen dat alle schilderijen handgeschilderd en uniek zijn.

De afkomst

Wij hebben over tientallen markten gelopen. Hierbij hebben we de kwaliteit en de uitstraling van verschillende schilderijen kunnen vergelijken. Dit maakt dat wij bewust een keuze hebben kunnen maken voor schilders in verschillende landen in Afrika en in Zuid-Amerika.

We hebben om twee redenen voor deze schilders gekozen. Ten eerste kunnen we met de verkoop van deze schilderijen een steentje bijdragen aan lokale gezinnen en ontwikkelende economieën. Ten tweede hebben we op deze continenten de meeste kleurrijke en sfeervolle schilderijen gevonden. De warmte en sfeer van de continenten straalt van de schilderijen.

We kopen rechtstreeks bij de werkplaatsen van de verschillende schilders. Hiermee voorkomen we dat er teveel personen of organisaties tussen zitten. We geloven in eerlijke en directe handel tussen personen. Mocht u meer over de schilders willen weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Navigeer naar: